Particulieren

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar geen idee welk type en materiaal? Bij Nucci staan we je bij vanaf het advies tot de plaatsing.
Ontdek het aanbod
We hebben een ruim aanbod aan soorten raamdecoratie waardoor we jouw woning kunnen aankleden tot een prachtig eindresultaat. Landelijk of modern, rustiek of eerder strak, de keuze van type en materiaal bepalen welk gevoel de ruimte zal uitstralen.

Sfeer

Raamdecoratie zorgt voor de aankleding van jouw ruimte. Het is dus belangrijk om de eigenheid van jouw woning ook door te trekken naar jouw raamdecoratie. Zo wordt jouw inrichting één geheel, wat zorgt voor rust en ontspanning.

Privacy

Raamdecoratie zorgt ook voor privacy in jouw woning. Door een verschillende keuze van materiaal kan je ervoor zorgen dat jouw ruimte een ander gevoel krijgt. Verduisterend, lichtdoorlatend of transparant, elke afwerking zorgt voor een ander lichteffect dat een verschillend gevoel van privacy creëert voor jouw woning.
Ben je dus op zoek naar een persoonlijke aanpak en advies op maat, kom dan gerust langs in onze showroom waar je ons ruim aanbod kan ervaren.

Heb je liever advies aan huis?

Maak een afspraak