Onze aanpak

Onze aanpak bestaat uit 4 grote pijlers die jou helpen bij de realisatie van jouw droomproject.
Professioneel advies aan huis

Persoonlijk
advies

Tijdens het bezoek aan onze showroom maak je kennis met ons en de soorten raamdecoraties. We overlopen de mogelijkheden en kunnen zo een eerste voorstel uitwerken. Vervolgens plannen we een plaatsbezoek in bij u thuis zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van het huidige kleurenpalet en stijl. We bepalen welk type raamdecoratie best passend is, stemmen de kleuren/materialen af en meten alles nauwkeurig op. Na goedkeuring van de bestelbon starten wij met het produceren van jouw kwalitatieve en sfeervolle raamdecoratie. 

Professioneel
atelier

Na opmeting gaat ons professioneel atelier aan de slag om jouw raamdecoratie op maat te maken. Hun oog voor detail zorgt voor de beste afwerking en een perfect resultaat. We streven ernaar om jouw raamdecoratie op een zo kort mogelijke termijn af te leveren.

Hoogwaardige
merken

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige merken, elk met hun eigen garanties en dienst na verkoop. Zo verzekeren we dat je steeds de best mogelijke service geniet.

Eigen
installateurs

Jonathan komt zelf langs om de raamdecoratie met de grootste zorg in jouw interieur te plaatsen. Bij plaatsing testen we alle systemen grondig en verlaten de ruimte steeds netjes. Uitgezonderd van het eindresultaat merk je niet dat we zijn langsgeweest.

Merken waarmee we werken

Interesse naar meer?

Kom langs in onze showroom